LET OP: Wegens de drukte bij de transporteur leveren wij in 1-10 werkdagen uit.
onze excuses voor het ongemak!

Antraciete Handdoekradiatoren

Geen producten gevonden
Antraciete Handdoekradiatoren

Handdoekradiator grijs

Een mooie handdoekradiator in het grijs? Radiatorkopen.nl heeft een mooie selectie aan radiatoren voor u bijeengebracht. Met een handdoekradiator in het antraciet creëert u een fijne sfeer in uw badkamer en u zult er dan ook graag verblijven. Daar bovenop levert deze handdoekradiator in het grijs u altijd lekkere warme handdoeken.

Het juiste vermogen kiezen voor uw handdoekradiator in het grijs

Het is essentieel dat uw handdoekradiator in het grijs het juist vermogen (watt) afgeeft. U wilt immers van een goed verwarmde badkamer gebruik maken. Om het vereiste vermogen voor uw badkamer radiator te berekenen, heeft u de maten van uw badkamer nodig. De lengte, de breedte en de hoogte. Deze waardes vult u in bij onze wattage calculator en daaruit volgt dan het vermogen voor uw radiator in de badkamer.

Het aansluiten van een handdoekradiator in het grijs

Bij de aansluiting van uw handdoekradiator in het grijs is het belangrijk te weten waar u de radiator in de badkamer gaat plaatsen en waar uw waterleidingen zitten. Radiatorkopen.nl verkoopt namelijk radiatoren met twee soorten aansluitingen. Een met een middenonderaansluiting en een met een zijaansluiting.

Waterleidingen die vanaf de zijkant komen, of vanuit de vloer aan de zijkant van uw radiator kunt u het beste aansluiten op een radiator met een zijonderaansluiting. Net als waterleidingen vanaf het plafond. Waterleidingen vanuit de vloer aan de onderkant en vanuit de muur kunt u het beste aansluiten op een radiator met een middenonderaansluiting. Het is belangrijk er hierbij rekening mee te houden dat de aan- en afvoerleidingen 5 cm van elkaar gescheiden moeten zijn. Voor elke situatie vindt u bij ons de juiste aansluitsets Weet u niet zeker welke u nodig heeft? Neem dan contact op met onze experts voor advies.

Handdoekradiator in het grijs? Radiatorkopen.nl staat voor u klaar

Radiatorkopen.nl helpt u, zoals onze naam al zegt, graag de beste en meest geschikte radiator te kopen. Bij ons kunt u dan ook altijd terecht voor adviezen of prangende vragen. Wij willen immers dat u tevreden bent. Neem daarom contact met ons op via het telefoonnummer 085-130 1650, of stuur ons een chatbericht. Bij ons staat u altijd vooraan!