Een modern huis element: designradiator plaatsen

 

Voordat u een radiator plaatst of extra radiator laat plaatsen, is het eerst belangrijk om te kiezen wat voor radiator u wilt. Een paneelradiator is de meest verkochte soort verwarming in Nederland. Deze geven veel warmte af en weinig ruimte in beslag, maar hebben niet een modern ontwerp. Hier moet u dus een radiatorombouw voor kopen, wat geld zal kosten. Wilt u een stijlvolle en nuttige toevoeging in het huis? Dan raden wij u zeker de designradiator(en) aan!

 

Een nieuwe radiator plaatsen

 

Een designradiator is geschikt om te plaatsen in de woonkamer dankzij de exclusieve uitstraling van de radiator, hierdoor hoeft u het niet langer meer achter de bank of gordijnen te laten plaatsen. Een designradiator is namelijk zo ontworpen dat zij een blikvanger zijn of juist mooi wegvallen in een ruimte, ze hebben een toegevoegde waarde voor de ruimte waar het in geplaatst is. De keuze van het type en hoeveelheid designradiatoren is afhankelijk van de grootte van de ruimte, de gewenste temperatuur en de hoeveelheid ruimte die er beschikbaar is voor de radiatoren. Een verticale designradiator hebben vaak een hogere warmte opbrengst door de grotere afmeting.

 

Bij Radiatorkopen.nl kunt u kiezen uit 2 verschillende modellen: de vlakke paneelradiatoren en de gegroefde paneelradiatoren. De modellen hebben een groot assortiment aan verschillende maten. Voor elk type interieur heeft Radiatorkopen.nl een geschikte designradiator verkrijgbaar en is dus niet alleen geschikt voor de woonkamer, maar ook voor de badkamer of hal. Bij Radiatorkopen.nl staan wij u graag te woord en geven wij graag advies op maat.