Handdoekradiatoren

Aanbieding voor radiatoren bannerAanbieding voor radiatoren banner

Producten 1-24 van 73

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 73

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Handdoekradiatoren van RadiatorKopen.nl

Bij Radiatorkopen.nl schaft u een stijlvolle handdoekradiator al aan vanaf €42,35. De handdoekradiatoren zijn onder meer verkrijgbaar in de kleuren wit, chroom, MAT ZWART en NU ZELFS MAT GOUD! Verder kunt u kiezen uit maten tussen 80 en 160 cm hoog en 30 en 60 cm breed. Bij ons uw radiator bestellen betekent:

  • Keuze uit 80 handdoekradiatoren
  • Snelle bezorging: voor 12:00 uur besteld, morgen / overmorgen in huis. LET OP DIT IS ALLEEN VOOR LOSSE HANDDOEKRADIATOREN, DIE MET DE POST KUNNEN HET GEVAL.
  • Fabrieksgarantie
  • Gratis geleverd

Door het ruime assortiment aan badkamer radiatoren kunt u bij RadiatorKopen.nl altijd terecht voor de badkamer radiator die u nodig heeft! Doordat wij lage prijzen hanteren zijn de handdoekradiatoren voor iedereen betaalbaar. Dit betekent niet dat wij in kwaliteit te kort schieten. Integendeel, de handdoekverwarming die bij u past is altijd van zeer goede kwaliteit. Daarom bieden wij u 10 jaar fabrieksgarantie aan. Of u nu kiest voor een kleine of grote badkamer radiator deze zal altijd zo snel mogelijk en kosteloos bezorgd worden!
De handdoekverwarming is modern qua stijl en uiterlijk. U kunt zelf de kleur en de maat uitkiezen waardoor de handdoekradiator in elke situatie geschikt is. Bij de aankoop van een handdoekradiator worden een montageset en handleiding geleverd. Daarnaast zijn er een aantal aansluitpakketten beschikbaar. Check met de wattage calculator hoeveel vermogen u nodig heeft voor het verwarmen van de gehele ruimte.

Wat is een handdoekradiator?

Er zijn verschillende soorten handdoek verwarmingen. Wij bieden zowel klassieke als moderne designs aan. Dit type radiator is vooral geschikt voor in de badkamer en wordt voornamelijk gebruikt voor het verwarmen van de badkamer en voor het drogen van handdoeken. Zo voelen uw handdoeken lekker warm aan wanneer u klaar bent met douchen. Met name het design speelt een grote rol bij het kiezen van een handdoekradiator; u wilt immers dat de radiator bij de uitstraling van uw badkamer past.

Het aansluiten van een handdoekradiator

Voordat u een handdoekradiator gaat aansluiten, is het van belang om de juiste aansluitset te kopen. U kunt kiezen uit twee soorten aansluitsets: een zij-aansluiting of een middenaansluiting. Het hangt af van de verwarming welke aansluiting de juiste is. De zij-aansluiting is geschikt wanneer de leidingen vanaf de zij- of bovenkant komen. Idealiter moet het warme water aan de bovenkant aangevoerd worden. Dat kan door de kraan aan de bovenkant te bevestigen. Het is alleen per situatie afhankelijk welke aansluiting er mogelijk is. Wij adviseren u graag over de juiste aansluiting bij u.

Er zijn diverse aansluitsets voor de handdoekradiator. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het standaard pakket, hiermee kunt u de handdoekverwarming gemakkelijk aandraaien. Kiest u voor het thermo of het compact pakket, dan kunt u de Tado Smart radiatorknop aan uw bestelling toevoegen. Hiermee is de handdoekradiator op afstand gemakkelijk te bedienen. Zo kunt u voordat u naar huis gaat de badkamer radiator alvast aandoen, zodat u in een verwarmde badkamer kunt baden. Voor beide aansluitsets geldt dat u de keuze heeft uit twee soorten buizen, de 15 mm CV buis of de 16 mm flexibele buis.

Tips voor het ophangen een badkamerverwarming

Voor een snelle en gelijkmatige warmteverdeling is het aan te raden de handdoekradiator zo open mogelijk te plaatsen. Het liefst tegen koude plekken aan zoals een raam of een buitenmuur. Wanneer de handdoek radiator dient voor het ophangen van de handdoeken kan het strategisch zijn deze te plaatsen vlak naast de douche en/of bad. Zo kunt u direct een warme handdoek pakken zonder de gehele badkamervloer nat te maken.
Houdt rekening met het ophangen van de badkamerverwarming. Deze dient altijd 10 cm van de vloer te komen en 5 cm vanaf de wand, hierdoor kan de lucht goed blijven circuleren. Wanneer u van plan bent om in de komende jaren een nieuwe vloer te plaatsen is het aan te raden de handdoek radiator iets hoger dan 10 cm te plaatsen, dan blijft er altijd genoeg ruimte over voor de luchtcirculatie.

Handdoekradiator bestellen? Bij RadiatorKopen.nl zit u helemaal goed

Het bestellen van een handdoekradiator bij RadiatorKopen.nl is zeer eenvoudig. Heeft u nog vragen? Dan kunt u ons eenvoudig bereiken op 085-130 1650. De klantenservice is van dinsdag tot en met zaterdag bereikbaar tussen 10:00 en 18:00. U kunt ons ook bereiken via de chat rechts onderin uw scherm.