Paneelradiatoren

Aanbieding voor radiatoren bannerAanbieding voor radiatoren banner

Producten 1-24 van 1515

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 1515

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Paneelradiatoren kopen

Koop goedkoop online paneelverwarmingen vanaf €34,99. Kies uit standaard, vlakke en gestreepte paneelradiatoren. Wij bieden radiatoren aan met afmetingen van 40 tot 300 cm breed en 30 tot 90 cm hoog. Bij RadiatorKopen.nl geniet u van de volgende voordelen:

  • Keuze uit meer dan 500 paneelradiatoren
  • Lage prijzen door eigen import
  • 10 jaar fabrieksgarantie
  • Gratis geleverd
  • Kwalitatieve paneelradiatoren tegen een scherpe prijs

Dankzij de ruime keuze aan paneelradiatoren kunt u bij Radiatorkopen.nl altijd terecht voor de paneelverwarming die bij u past! Doordat wij lage prijzen hanteren zijn de paneelradiatoren voor iedereen betaalbaar. Dit betekent niet dat wij in kwaliteit te kort schieten. Integendeel, het radiatorpaneel van uw keuze is altijd van zeer goede kwaliteit. Dat is tevens waarom wij u 10 jaar fabrieksgarantie kunnen leveren. Of u nu kiest voor een kleine of grote radiator, deze zal altijd kosteloos geleverd worden. Alle paneelverwarmingen zijn modern qua uiterlijk en passen bij elke stijl in huis. RadiatorKopen.nl heeft een verscheidenheid aan formaten waardoor in elke situatie een geschikte radiator kan worden gevonden. Radiatoren worden standaard geleverd met een montageset en een handleiding. Tevens zijn er verschillende aansluitpakketten beschikbaar. Voordat u een verwarming uitkiest, kunt u controleren hoeveel vermogen de radiator nodig heeft voor het verwarmen van de gewenste ruimte. Met de wattage calculator berekent u het minimaal vereiste vermogen.

Wat is een paneelradiator?

Een paneelradiator is de meest verkochte soort verwarming in Nederland. Dat komt doordat deze veel warmte afgeven, weinig ruimte in beslag nemen en een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben. Deze verwarming is geschikt voor in de woonkamer, gang, badkamer of het toilet. Let bij het aanschaffen van een paneelradiator op het vermogen (wattage) van de radiator. Een radiator geeft meer warmte af als deze meer convectoren heeft. Het aantal panelen en convectielamellen worden aangegeven via een type aanduiding. Het eerste getal staat voor het aantal panelen en het tweede voor het aantal convectoren. Bij RadiatorKopen.nl bieden we de volgende types aan: 11, 22 en 33. Bij type 22 heeft de radiator twee panelen gevuld met water en twee rijen convectoren. Deze is een stuk warmer dan type 11.

Kiezen van een juiste aansluitset voor de paneelradiator

Voor het aansluiten van een paneelradiator moet u een aantal stappen doorlopen. Het uitkiezen van de juiste aansluitset is daarbij het belangrijkste. Afhankelijk van uw situatie heeft u een zij-aansluiting of onderaansluiting nodig. De zij-aansluiting wordt gebruikt als de leidingen vanaf de zij- of bovenkant komen. Bij verwarmingen tot 140 cm kunnen de invoer- en afvoerleidingen aan dezelfde kant geplaatst worden. Boven 140 cm kunt u de invoer en afvoer het beste kruislings bevestigen. De aansluitsets voor de paneelverwarming zijn er in verschillende vormen. Met het standaard aansluitpakket kunt u de paneelradiator snel aandraaien. Met het thermo en het compact pakket kunt u kiezen voor een Tado Smart radiatorknop. Hiermee is de paneelverwarming op afstand makkelijk te bedienen via een smartphone app. Zo kunt u voordat u naar huis gaat alvast de radiator aandoen om in een warm huis te arriveren. Voor alle aansluitsets geldt dat u kunt kiezen uit twee soorten CV buizen. De 15mm CV buis of de 16mm flexibele buis.

Tips voor het ophangen van paneelverwarming

Voordat u de paneelverwarming gaat ophangen is het belangrijk om rekening te houden met de afstand. Een paneelradiator dient altijd minimaal 10 cm boven de grond te komen zodat de lucht die eruit komt in allen tijde kan blijven circuleren. Met de wand wordt ook rekening gehouden, deze komt op minimaal 5 cm afstand. Als de verwarming onder een vensterbank komt te hangen is kan hier ook 10 cm voor worden aangehouden. Afhankelijk van waar de beugels op de radiator bevestigd kunnen worden, kunt u de beugels monteren in de wand.

Particuliere en zakelijke bestellingen

Voor welke klus u een radiator nodig heeft kan verschillen, bij RadiatorKopen.nl kunt u zowel particulier als zakelijk bestellen. Wanneer u zelf een paneelradiator gaat vervangen biedt de handleiding ondersteuning. Zakelijke klanten krijgen 5% korting op elke bestelling.

Bestel uw paneelradiator bij RadiatorKopen.nl

Bestellen bij RadiatorKopen.nl kan snel en eenvoudig. Wij bieden verschillende betaalmethoden, waaronder: iDeal, Creditcard, Overboeking en onder rembours. Daarbij heeft u de mogelijkheid om het product binnen 14 dagen te retourneren, indien deze niet voldoet. Heeft u nog vragen of opmerkingen over een van onze paneelradiatoren, dan kunt u ons via de chat bereiken of bellen naar 085-130 1650.