Gestreepte Paneelradiatoren

Producten 1-24 van 282

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 282

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Stijlvolle, gestreepte paneelradiatoren

Gestreepte paneelradiatoren met een prachtige afwerking? Deze designradiatoren gaan uit van het kwalitatieve ontwerp van onze standaard radiatoren, maar zien er daarnaast ook zeer stijlvol uit. Het voordeel hiervan is dat ze nog steeds een hele goede verhouding hebben tussen de maat (oppervlakte) en de hoeveelheid warmte die ze afgeven. De ruimte die onze gestreepte paneelradiatoren innemen zal dus zo klein mogelijk zijn, terwijl ze wel snel een comfortabele warme kamer creëren. Deze designradiatoren gaat u daarbij in Europa nergens goedkoper vinden.

Diverse types gestreepte paneelradiatoren

Onze gestreepte paneelradiatoren bieden wij, net als onze standaard radiatoren aan in verschillende types. Afhankelijk van de grote van de ruimte (lengte x breedte x hoogte) en of uw huis is geïsoleerd, kunt u bepalen wat het benodigde vermogen (watt) van uw radiator dient te zien. Dit is zeer snel te doen met onze wattage calculator. Onze radiatoren variëren in het aantal panelen en convectoren. Dit wordt aangeduid met de cijfers 11, 22, en 33. Als u dan voor type 21 kiest krijgt u een radiator met 2 panelen en 1 convector. Des te meer panelen en convectoren, des te meer warmte de radiator afgeeft.

Welke aansluitingsmogelijkheden zijn er bij de gestreepte paneelradiatoren

Simpel gezegd kunt u de gestreepte paneelradiatoren op twee verschillende manieren aansluiten. Komen uw waterleidingen van boven, van de zijkant, vanuit de muur, of uit de vloer (maar dan aan de zijkant van de radiator), dan zult u een gestreepte paneelradiator nodig hebben met een zijaansluiting. Deze kunt aan een van de twee kanten aansluiten.
Wij bieden ook radiatoren aan met een middenonderaansluiting. Deze kunt u alleen gebruiken als uw waterleidingen uit de vloer komen en deze centraal onder de breedte van de radiator omhoogkomen. Voor beide type aansluitingen bieden wij meerdere aansluitsets aan.

Aansluitsets voor gestreepte radiatoren

De aansluitsets voor de gestreepte radiatoren zijn er in verschillende vormen. Met het standaard aansluitpakket kunt u de radiator handig aandraaien. Kiest u voor het thermo of het compact pakket, dan heeft u de optie om de Tado Smart radiatorknop aan uw pakket toe te voegen. Hiermee kunt u de gestreepte radiatoren op afstand bedienen via een app op de smartphone. Zo hoeft u nooit meer aan te komen in een koud huis. Hoe fijn is dat? Voor beide aansluitsets kunt u kiezen uit twee soorten buizen, de 15 mm CV buis of de 16 mm flexibele buis.

Tips voor gestreepte radiatoren aansluiten

Voordat u de radiator gestreept zal gaan aansluiten is het van belang om een juiste plek uit te kiezen. Veel verwarmingen zijn geplaatst onder een raam en dat blijkt niet voor niks te zijn. Het is namelijk de beste plek om een gestreepte paneelradiator te plaatsen. De luchtcirculatie is hier op zijn best doordat deze gelijkmatig verwarmd kan worden. Warme lucht stijgt naar boven terwijl de koude lucht zich naar beneden verplaatst. Een andere tip heeft betrekking op de afstand van andere voorwerpen. Een gestreepte radiator dient te allen tijde 10 cm boven de grond te komen. Dit heeft tevens betrekking op de luchtcirculatie. De afstand tussen de wand en de radiator komt uit op minimaal 5 cm. Wanneer u de gestreepte radiator onder een vensterbank wilt plaatsen neem dan dezelfde 10 cm afstand aan, net zoals de grond. Zo heeft de warme lucht genoeg ruimte om te circuleren in de ruimte.

Gestreepte paneelradiatoren kopen? Kies dan voor RadiatorKopen.nl

U kunt een gestreepte radiator bestellen vanaf €75,35. Zo stelt u zelf de perfecte maat radiator samen, die past op elke gewenste plek in huis. De gestreepte radiatoren zijn beschikbaar 30 tot 90 cm hoog en 40 tot 230 cm breed. Wanneer u een gestreepte paneelradiator koopt geniet u van de volgende voordelen:

  • Wij bieden een groot assortiment aan
  • Wij geven u lage prijzen door onze eigen import
  • Wij geven u een fabrieksgarantie voor 10 jaar
  • Wij bezorgen altijd gratis

Uw gestreepte paneelradiatoren haalt u bij RadiatorKopen.nl, omdat wij zeer lage prijzen en wel 10 jaar fabrieksgarantie aanbieden. Daarbij leveren wij deze altijd gratis bij u af. Kies dus voor een radiator van RadiatorKopen.nl. Heeft u daarnaast vragen of zoekt u specifiek advies? Bel ons dan op 085-130 1650, of stuur een chatbericht. Wij kijken ernaar uit om u verder te helpen!