Standaard Paneelradiatoren

Aanbieding voor radiatoren bannerAanbieding voor radiatoren banner

Producten 1-24 van 280

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 280

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Standaard paneelradiatoren van RadiatorKopen.nl

Standaard paneelradiatoren zijn de meest efficiënte radiatoren op de markt. Dit komt doordat zij voor de oppervlakte van de radiator de meeste warmte afgeven en daarnaast ook de laagste prijs hebben. Een standaard paneelradiator kunt u daarnaast in alle kamers plaatsen. Zelfs op vochtige locaties, zoals het toilet of de badkamer. Bij ons kunt u tevens kiezen voor vlakke of gestreepte design radiatoren. Wij bieden u hierbij de goedkoopste prijzen in heel Europa.

Verschillende soorten standaard paneelradiatoren

De standaard paneelradiatoren van RadiatorKopen.nl variëren in wattage, type en het soort aansluiting. Een hoger wattage (vermogen) en een type met meer convectoren en panelen leiden tot meer warmte uitgifte. De types zijn aangeduid met twee cijfers. Eerst het aantal panelen en daarna het aantal convectoren. Bij RadiatorKopen.nl bieden wij u drie soorten radiatoren aan, de types 21, 22 en 33. Type 33 heeft dan 3 panelen en 3 convectoren.

De aansluiting van een standaard paneelradiator

Standaard paneelradiatoren kunnen aan de zijkant of aan de onderkant worden aangesloten. Aan de hand van uw situatie selecteert u de daarbij horende standaard paneelradiator. U kiest voor zijaansluitingen wanneer de leidingen vanuit de boven- of zijkant komen. Dit geldt ook voor waterleidingen vanuit de vloer, die qua locatie aan de zijkant van uw radiator omhoog komen. Radiatoren met zijaansluitingen beschikken over 4 aansluitingen (2 aan beide zijdes van het paneel). Als uw standaard paneelradiator smaller is dan 140 cm kunt u het paneel aan een zijde aansluiten. Als de radiator breder is dient u de in- en afvoer kruislings te bevestigen voor optimaal gebruik.

Heeft u het geluk dat uw leiding van onder komt en het midden van de radiator (qua maat) hierop geplaatst kan worden? Dan kunt u kiezen voor een radiator met onderaansluiting. Hier is slechts een aansluiting aanwezig. Hetgeen leidt tot een fraaie afwerking, waardoor deze radiatoren steeds populairder worden.

Er zijn verschillende aansluitsets voor een standaard paneelradiator. Zo is er een standaard aansluitpakket waar u de standaard radiator snel kunt aandraaien. Bij het thermo en compact pakket kunt u ervoor kiezen om een Tado Smart radiatorknop te bestellen. Daardoor kunt u de radiator op afstand bedienen via de smartphone. Zo regelt u dat het huis alvast opgewarmd is voordat u thuiskomt. Voor alle aansluitsets geldt dat u kunt kiezen uit twee type buizen. De 15mm CV buis of een 16mm flexibele buis.

Bestel vertrouwd bij RadiatorKopen.nl

Bestel uw standaard radiator al vanaf €26,14. Wij bieden een tal van afmetingen aan, zo kunt u kiezen uit 40 tot 300 cm breed en 30 tot 90 cm hoog. Bestellen bij RadiatorKopen.nl is een goede keuze omdat:

  • Wij meer dan 600 paneelradiatoren aanbieden
  • De prijzen zeer laag zijn door onze eigen import
  • Wij u 10 jaar fabrieksgarantie bieden
  • De radiatoren altijd gratis bij u afleveren

Dankzij de ruime keuze aan standaard radiatoren kunt u bij RadiatorKopen.nl altijd terecht voor de standaard paneelradiator die bij u past! Wij hanteren lage prijzen, daardoor zijn de standaard radiatoren voor iedereen betaalbaar. Uiteraard betekent dat niet dat wij in kwaliteit tekort schieten. Integendeel, de standaard radiator van uw keuze is altijd van uitstekende kwaliteit. Dat is de reden waarom wij u 10 jaar fabrieksgarantie kunnen leveren. Of u nu kiest voor een kleine of grote standaard radiator, deze wordt kosteloos bezorgd. De gehele collectie verwarmingen zijn modern en chique qua uiterlijk waardoor ze in ieder huis passen. RadiatorKopen.nl heeft een breed assortiment qua formaten, de standaard radiator zal voor iedere situatie geschikt zijn. Uiteraard komt er bij elke radiator een gratis montageset en handleiding mee zodat u direct aan de slag kunt. Wanneer u een aansluitpakket nodig heeft kunt u deze tevens vinden op de website.

Bestel uw standaard radiator particulier of zakelijk

Voor elke klus staat RadiatorKopen.nl voor u klaar. Of dit nu particulier of zakelijk gaat. Alle klanten krijgen een handleiding mee ter ondersteuning. Alle zakelijke bestellingen krijgen 5% korting.

RadiatorKopen.nl adviseert u graag

Om het benodigde vermogen van uw radiator te berekenen kunt u gebruik maken van onze wattage calculator. Voor overige vragen, bijvoorbeeld over uw aansluiting, kunt u ons een chatbericht versturen, of bellen naar 085-130 1650. Wij zijn altijd beschikbaar voor het geven van advies.