Standaard Paneelradiatoren

Aanbieding voor radiatoren bannerAanbieding voor radiatoren banner

Producten 1-24 van 275

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 275

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Standaard paneelradiatoren van RadiatorKopen.nl

Standaard paneelradiatoren blinken uit in efficiëntie, dankzij hun vermogen om maximale warmte af te geven per oppervlakte-eenheid, gecombineerd met hun aantrekkelijke prijs. Deze radiatoren zijn een economische en praktische keuze voor elke ruimte in huis, inclusief vochtige omgevingen zoals badkamers en toiletten. Naast functionaliteit, bieden we ook stijlvolle vlakke of gestreepte designradiatoren aan, waarmee u esthetiek aan uw ruimte kunt toevoegen. Wij garanderen de laagste prijzen in heel Europa voor deze hoogwaardige verwarmingsoplossingen, waardoor u niet alleen profiteert van efficiëntie en veelzijdigheid, maar ook van uitzonderlijke waarde.

Verschillende soorten standaard paneelradiatoren

Bij RadiatorKopen.nl vindt u een breed assortiment aan standaard paneelradiatoren, die verschillen in wattage, type, en soort aansluiting. Afhankelijk van uw behoefte aan warmte kunt u kiezen voor een radiator met een hoger wattage, wat simpelweg betekent dat het meer vermogen heeft om uw ruimte lekker warm te houden. Bovendien speelt het aantal convectoren en panelen een cruciale rol in de hoeveelheid warmte die wordt afgegeven. Elk type radiator wordt bij ons aangeduid met twee cijfers: het eerste cijfer vertelt u over het aantal panelen en het tweede over het aantal convectoren. Zo hebben we bijvoorbeeld de types 21, 22 en 33 in ons assortiment. Neem bijvoorbeeld type 33; deze heeft drie panelen en drie convectoren, wat staat voor optimale warmteverspreiding. Bij RadiatorKopen.nl zetten we ons in om u te voorzien van de juiste radiator die past bij uw specifieke warmtebehoeften, met een professionele touch en persoonlijk advies.

De aansluiting van een standaard paneelradiator

Standaard paneelradiatoren kunnen aan de zijkant of aan de onderkant worden aangesloten. Aan de hand van uw situatie selecteert u de daarbij horende standaard paneelradiator. U kiest voor zijaansluitingen wanneer de leidingen vanuit de boven- of zijkant komen. Dit geldt ook voor waterleidingen vanuit de vloer, die qua locatie aan de zijkant van uw radiator omhoog komen. Radiatoren met zijaansluitingen beschikken over 4 aansluitingen (2 aan beide zijdes van het paneel). Als uw standaard paneelradiator smaller is dan 140 cm kunt u het paneel aan een zijde aansluiten. Als de radiator breder is dient u de in- en afvoer kruislings te bevestigen voor optimaal gebruik.

Heeft u het geluk dat uw leiding van onder komt en het midden van de radiator (qua maat) hierop geplaatst kan worden? Dan kunt u kiezen voor een radiator met onderaansluiting. Hier is slechts een aansluiting aanwezig. Hetgeen leidt tot een fraaie afwerking, waardoor deze radiatoren steeds populairder worden.

Er zijn verschillende aansluitsets voor een standaard paneelradiator. Zo is er een standaard aansluitpakket waar u de standaard radiator snel kunt aandraaien. Bij het thermo en compact pakket kunt u ervoor kiezen om een Tado Smart radiatorknop te bestellen. Daardoor kunt u de radiator op afstand bedienen via de smartphone. Zo regelt u dat het huis alvast opgewarmd is voordat u thuiskomt. Voor alle aansluitsets geldt dat u kunt kiezen uit twee type buizen. De 15mm CV buis of een 16mm flexibele buis.

Bestel vertrouwd bij RadiatorKopen.nl

Bestel uw standaard radiator al vanaf €26,14. Wij bieden een tal van afmetingen aan, zo kunt u kiezen uit 40 tot 300 cm breed en 30 tot 90 cm hoog. Bestellen bij RadiatorKopen.nl is een goede keuze omdat:

  • Wij meer dan 600 paneelradiatoren aanbieden
  • De prijzen zeer laag zijn door onze eigen import
  • Wij u 10 jaar fabrieksgarantie bieden
  • De radiatoren altijd gratis bij u afleveren

Dankzij de ruime keuze aan standaard radiatoren kunt u bij RadiatorKopen.nl altijd terecht voor de standaard paneelradiator die bij u past! Wij hanteren lage prijzen, daardoor zijn de standaard radiatoren voor iedereen betaalbaar. Uiteraard betekent dat niet dat wij in kwaliteit tekort schieten. Integendeel, de standaard radiator van uw keuze is altijd van uitstekende kwaliteit. Dat is de reden waarom wij u 10 jaar fabrieksgarantie kunnen leveren. Of u nu kiest voor een kleine of grote standaard radiator, deze wordt kosteloos bezorgd. De gehele collectie verwarmingen zijn modern en chique qua uiterlijk waardoor ze in ieder huis passen. RadiatorKopen.nl heeft een breed assortiment qua formaten, de standaard radiator zal voor iedere situatie geschikt zijn. Uiteraard komt er bij elke radiator een gratis montageset en handleiding mee zodat u direct aan de slag kunt. Wanneer u een aansluitpakket nodig heeft kunt u deze tevens vinden op de website.

Bestel uw standaard radiator particulier of zakelijk

Bij RadiatorKopen.nl weten we dat geen twee projecten hetzelfde zijn. Elk heeft zijn eigen specifieke behoeften, of het nu voor thuis is of voor uw bedrijf. Daarom zijn we er altijd voor u, klaar om met raad en daad bij te staan met onze kennis en ons uitgebreide assortiment. Het is voor ons ontzettend belangrijk dat u zich ondersteund voelt bij elke stap. Daarom ontvangt u bij elke aankoop van ons een handleiding, zorgvuldig samengesteld om u te begeleiden bij zowel de installatie als het optimaal gebruiken van onze producten. Zo haalt u het maximale uit uw investering.

Voor onze zakelijke klanten gaan we graag nog een stapje verder. We snappen dat in de zakelijke wereld elke besparing telt. Daarom bieden we alle zakelijke bestellingen standaard 5% korting aan. Dit is onze manier om waardering te tonen voor het vertrouwen dat bedrijven in ons stellen en om een langdurige relatie op te bouwen gebaseerd op kwaliteit, betrouwbaarheid en voordeligheid.

RadiatorKopen.nl adviseert u graag

Om ervoor te zorgen dat u de perfect passende radiator vindt voor uw ruimte, is het belangrijk om te weten hoeveel vermogen u precies nodig heeft. Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar geen zorgen! Wij hebben een handige online tool ontwikkeld die u daarbij helpt: onze wattage calculator. Het enige wat u hoeft te doen, is wat basisinformatie over uw kamer invullen, zoals de grootte en hoe goed het geïsoleerd is. Onze calculator doet dan het rekenwerk voor u en vertelt u het benodigde vermogen om uw ruimte lekker warm te houden.

We begrijpen dat u naast het berekenen van het vermogen ook andere vragen kunt hebben. Misschien twijfelt u over de beste aansluiting voor uw radiator of hebt u een specifieke vraag over de installatie ervan. Voor al deze vragen staan wij klaar om u van advies te voorzien. U kunt ons heel eenvoudig een mail sturen naar [email protected], maar als u het fijner vindt om direct met iemand te spreken, zijn we ook telefonisch bereikbaar op 085-130 1650.

Bij ons is klanttevredenheid enorm belangrijk. We zetten ons in om altijd klaar te staan met persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie. Of het nu gaat om hulp bij het kiezen van de juiste radiator, vragen over uw bestelling, of deskundig advies over hoe u uw huis het beste kunt verwarmen, ons team van experts is er voor u. Wij kijken ernaar uit om u te helpen de ideale verwarmingsoplossing voor uw ruimte te vinden.