Aansluitsetten (tip!)

Aanbieding voor radiatoren bannerAanbieding voor radiatoren banner

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Aansluitset voor de radiator

U bent op zoek naar een aansluitset voor uw bestaande of nieuwe radiator. Bij RadiatorKopen.nl vind u een zeer grote voorraad radiatoren en installatiemateriaal. Wij helpen u graag bij het kiezen uit het ruime aanbod radiator aansluitsets. Mocht u hulp nodig hebben tijdens het installeren, RadiatorKopen.nl biedt u gratis aansluithulp. Neem telefonisch contact op met onze klantenservice tijdens uw installatie. Wilt u eerst komen kijken naar onze producten? Kom dan eens langs bij onze uitgebreide showroom in Breda. Hier zijn bijna alle modellen aanwezig. Wist u al dat zakelijke klanten korting krijgen?

Zo kiest u de juiste aansluitset voor uw radiator

Wanneer u op zoek bent naar de juiste aansluitset voor uw radiator is het belangrijk dat u kiest voor de juiste maten en uitstraling. Bij RadiatorKopen.nl vindt u een radiator aansluitset voor elke soort cv-radiator. In het onderstaande stappenplan hebben we voor u alle keuzemogelijkheden op een rijtje gezet. Zo weet u zeker dat u de juiste radiator aansluitset besteld en thuis meteen aan de slag kunt gaan.

Bepaal welke soort radiator aansluitset u mooi vindt

Kies allereerst de gewenste uitstraling. Een radiator aansluiting is vaak zichtbaar en niet het mooiste onderdeel van uw verwarming. In sommige situaties is de keuze voor een fraaier exemplaar zeer logisch. Daarom heeft u bij ons de keuze uit drie soorten radiator aansluitmateriaal. Een thermostatische aansluiting is een extra optie.

  • Standaard
  • Compact
  • Design

Welk model Radiator aansluitset heeft u nodig?

Een radiator aansluitset is er in verschillende modellen:

  • Recht
  • Haaks
  • Verkeerd haaks

Het maakt niet uit of uw leidingen uit de vloer, muur of vanaf de zijkant van de muur komen. Met het juiste CV aansluitmateriaal kunt u elke draaiing of hoek maken die nodig is. Twijfelt u of bent u niet zeker welk radiator aansluitmateriaal u nodig heeft? Wij helpen u graag de juiste te kiezen.

Kies het juiste type radiator aansluitset voor uw radiator

Ten eerste is het belangrijk om te kijken welk type radiator u heeft of wenst aan te schaffen. Gaat het hier bijvoorbeeld om een horizontale standaard paneelradiator, een verticale radiator of een handdoekradiator? Handdoekradiatoren en horizontale radiatoren, zowel in design als standaarduitvoering, kunnen aan de zijkant of via midden onder worden aangesloten. Een verticale radiator alleen via midden onder. Kijk goed naar de aansluitmogelijkheden van de radiator.

Welke radiator aansluitset heeft uw voorkeur?

Uw eigen wensen zijn natuurlijk zeer belangrijk bij de keuze voor het aansluitmateriaal van de radiator. U heeft wellicht een designradiator en waarschijnlijk wilt u dan ook een stijlvolle, bijpassende aansluitset voor een designradiator. Misschien kiest u juist voor simpel of goedkoop cv aansluitmateriaal omdat de uitraling van uw cv minder belangrijk is of weinig in het oog springt. Kiest u voor gemak? Dan is een thermostatische aansluitset een ideale optie. Thermostatische aansluitsets hebben als voordeel dat u de temperatuur in uw ruimte automatisch kan regelen. De meter in de thermostaatkraan registreert de temperatuur in de ruimte en zorgt ervoor dat deze gelijk blijft. De keuze is aan u.

Uw radiator aansluitset bestellen bij radiatorkopen.nl

U heeft alle keuzemogelijkheden doorlopen? Dan bent u klaar om uw radiator aansluitset te bestellen. Wanneer u voorkeur heeft voor een bezorgmoment, kunt u dat aangeven in het bestelformulier. Wij leveren wanneer het u uitkomt. Heeft u nog twijfels of vragen, wij helpen u graag verder. Onze ervaren medewerkers zijn telefonisch bereikbaar via 085 130 16 50. Van dinsdag t/m zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur. Op vrijdag tot 21.00 uur. Stuurt u liever een mail, dat kan ook via ons contactformulier.