Designradiatoren

Designradiator voor uw woonkamer?

Uw beslissing om voor een designradiator te gaan, was echt een schot in de roos! Deze radiatoren doen veel meer dan uw ruimte alleen maar verwarmen; ze voegen een unieke touch van stijl en finesse toe aan elke hoek van uw huis. Door hun opvallende design zijn ze een perfecte match voor allerlei plekken, van uw badkamer tot aan het kleinste kamertje. Afhankelijk van hoeveel ruimte u thuis heeft, kunt u kiezen voor iets groots en opvallends of misschien een meer ingetogen model. We hebben twee schitterende types in ons assortiment: de elegante vlakke paneelradiatoren en de unieke gestreepte paneelradiatoren. Elk type brengt zijn eigen sfeer mee en past naadloos bij uw persoonlijke stijl, terwijl ze zorgen voor die aangename warmte waar u zo naar verlangt. Deze designradiatoren zijn niet alleen een praktische oplossing voor het verwarmen van uw plek; ze zijn ook een kunstwerk dat zeker de aandacht zal trekken van wie dan ook die bij u over de vloer komt.

Designradiator kopen? De aansluiting werkt zeer eenvoudig

Heeft u ervoor gekozen een designradiator te kopen, dan is het aansluiten zo gedaan. Dit gaat namelijk op exact dezelfde manier als bij een standaard paneelradiator. Er zijn hiervoor slechts twee methodes:

  • Zijaansluiting
  • Middenonderaansluiting

Wanneer de waterleidingen vanaf de zij- of bovenkant komen, dan is de zij-aansluiting de juiste keuze. Dit geldt ook wanneer de waterleidingen aan de zijkant van de verwarming uit de vloer komen. Let erop dat u de kraan aan de bovenkant bevestigt en het voetventiel aan de onderkant. Het warme water zal dan aan de bovenkant de verwarming in stromen en het koude water stroomt er dan aan de onderkant weer uit. Daardoor zal de radiator het meest efficiënt zijn werk doen.

Het is ook mogelijk een designradiator met middenaansluiting te bestellen. Deze kunt u plaatsen op waterleidingen die vanuit de onderkant omhoogkomen. Indien de radiator gecentreerd kan worden op deze leidingen en de leidingen voldoende dicht bij elkaar staan. De afstand mag hoogstens 5 cm bedragen. Bekijk daarom goed uw situatie. Wij bedienen u daarnaast ook graag van advies. Dit geldt ook voor het kiezen van de correcte aansluitset, die elke radiator nodig heeft.

Welk type designradiator heb ik nodig?

Bij het kiezen van de perfecte designradiator voor uw huis, duikt u in een wereld van mogelijkheden met onze drie speciale types: 21, 22, en 33. Elk model heeft zijn unieke kracht en stijl, aangepast aan uw behoeften. Type 33 staat bekend om zijn indrukwekkende vermogen, te danken aan de slimme combinatie van drie panelen en drie convectoren, waardoor het meer warmte kan afgeven dan type 21, dat is opgebouwd uit twee panelen en slechts één convector. Dit betekent dat hoe meer panelen en convectoren er zijn, des te hoger het vermogen. Maar hoe weet u nou hoeveel vermogen nodig is voor uw ruimte? Daar hebben we iets slims op bedacht: onze wattage calculator. Een handige tool waarbij u enkel de afmetingen van uw kamer invoert. Op basis hiervan berekent de calculator nauwkeurig het vermogen dat nodig is om uw ruimte efficiënt te verwarmen. Zo wordt het kiezen van de juiste designradiator een fluitje van een cent, en zorgt u voor de ideale temperatuur in elke kamer, zonder energie te verspillen. Laat u niet alleen leiden door vermogen, maar ook door het design dat het beste past bij uw interieur. Elk model is een stukje vakmanschap dat esthetiek en functionaliteit naadloos combineert.

Design bestelt u bij Radiatorkopen.nl

Bent u van plan een woonkamer-, keuken-, of badkamer radiator te kopen? Dan is kiezen voor onze vlakke of gestreepte designradiatoren een perfecte optie. Wij verkopen ze in wel honderden verschillende maten en bieden geweldige voordelen:

  • Snelle bezorging: In ± 1 t/m 5 werkdagen; gratis geleverd
  • 10 jaar fabrieksgarantie
  • Keuze uit 278 designradiatoren

U heeft al een prachtige designradiator in handen voor slechts €68,89! Bij ons is het bestelproces uiterst eenvoudig en gebruiksvriendelijk ontworpen. U selecteert simpelweg de radiator die perfect bij uw stijl past en bevestigt uw keuze met een klik. Daarna leiden we u moeiteloos door naar uw winkelwagentje, waar u de betaalmethode kunt kiezen die het best aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren. We hebben diverse opties beschikbaar om het proces zo naadloos en gemakkelijk mogelijk te maken, zodat uw ervaring met ons vlekkeloos verloopt.

Contactgegevens en klantenservice

Als u eraan denkt een designradiator aan te schaffen, willen we u daarbij zo goed mogelijk helpen. We snappen dat bij zo'n belangrijke toevoeging aan uw interieur, zoals een designradiator, er allerlei vragen kunnen opduiken. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben we verschillende manieren waarop u contact met ons op kunt nemen. Heeft u direct vragen? Geen probleem, bel ons gerust op 085-130 1650. Een van onze deskundigen staat u graag te woord om u van alle info te voorzien die u nodig heeft. Liever schriftelijk? Dat kan ook. Stuur uw vragen naar [email protected], en we helpen u graag verder. We streven ernaar u persoonlijk advies te geven zodat u de designradiator vindt die niet alleen mooi staat in uw interieur, maar ook technisch helemaal past bij wat u nodig heeft. Elk huis is anders, en daarom is het belangrijk om samen te kijken naar uw wensen en de mogelijkheden. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. We zetten alles op alles om het kiezen en installeren van uw nieuwe designradiator zo soepel en aangenaam mogelijk te laten verlopen.