Designradiatoren

Aanbieding voor radiatoren bannerAanbieding voor radiatoren banner

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Designradiator voor uw woonkamer?

Dat is een hele mooie keuze! Een designradiator is namelijk een stijlvolle en nuttige toevoeging aan uw woning. Designradiatoren kenmerken zich dankzij hun exclusieve uitstraling. U kunt ze overal in huis plaatsen, dus zelfs in de badkamer of het toilet. Afhankelijk van de ruimte die u heeft, kunt u kiezen voor een grote of kleine variant. Wij hebben designradiatoren van 2 soorten, namelijk: De vlakke paneelradiatoren en de gestreepte paneelradiatoren.

Designradiator kopen? De aansluiting werkt zeer eenvoudig

Heeft u ervoor gekozen een designradiator te kopen, dan is het aansluiten zo gedaan. Dit gaat namelijk op exact dezelfde manier als bij een standaard paneelradiator. Er zijn hiervoor slechts twee methodes:

  • Zijaansluiting
  • Middenonderaansluiting

Wanneer de waterleidingen vanaf de zij- of bovenkant komen, dan is de zij-aansluiting de juiste keuze. Dit geldt ook wanneer de waterleidingen aan de zijkant van de verwarming uit de vloer komen. Let erop dat u de kraan aan de bovenkant bevestigt en het voetventiel aan de onderkant. Het warme water zal dan aan de bovenkant de verwarming in stromen en het koude water stroomt er dan aan de onderkant weer uit. Daardoor zal de radiator het meest efficiënt zijn werk doen.

Het is ook mogelijk een designradiator met middenaansluiting te bestellen. Deze kunt u plaatsen op waterleidingen die vanuit de onderkant omhoogkomen. Indien de radiator gecentreerd kan worden op deze leidingen en de leidingen voldoende dicht bij elkaar staan. De afstand mag hoogstens 5 cm bedragen. Bekijk daarom goed uw situatie. Wij bedienen u daarnaast ook graag van advies. Dit geldt ook voor het kiezen van de correcte aansluitset, die elke radiator nodig heeft.

Welk type designradiator heb ik nodig?

De designradiatoren komen in 3 verschillende types: 21, 22 en 33. Type 33 heeft meer vermogen (watt) dan type 21. Dit komt doordat type 33 gebruik maakt van 3 panelen en 3 convectoren, terwijl type 21 bestaat uit 2 panelen en 1 convector. Meer panelen en meer convectoren betekent dus meer vermogen. Maar hoeveel vermogen heeft u dan nodig? Dit kunt u bekijken met onze wattage calculator. Hier voert u de maten in van uw kamer, waarna de calculator het benodigde vermogen aangeeft.

Design bestelt u bij Radiatorkopen.nl

Bent u van plan een woonkamer-, keuken-, of badkamer radiator te kopen? Dan is kiezen voor onze vlakke of gestreepte designradiatoren een perfecte optie. Wij verkopen ze in wel honderden verschillende maten en bieden geweldige voordelen:

  • Snelle bezorging: In ± 1 t/m 5 werkdagen; gratis geleverd
  • 10 jaar fabrieksgarantie
  • Keuze uit 278 designradiatoren

U heeft al een prachtige designradiator voor €68,89! Wij hebben het bestellen daarbij zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. U klikt de radiator naar wens aan en bevestigt dat u hem wilt aanschaffen. U gaat vervolgens naar het winkelwagentje en kiest de door u geprefereerde betaalmethode.

Contactgegevens en klantenservice

Gaat u een designradiator kopen, dan willen wij u zoveel mogelijk ondersteunen. U kunt daarom voor vragen bellen naar: 085-130 1650. Wij hebben daarnaast ook een zeer efficiënt chatsysteem, waar u direct een bericht naartoe kunt sturen. Wij staan u graag te woord en geven advies op maat.