Ontvang nu 10% afhaalkorting op alle radiatoren! Bestel via de website of kom direct langs in onze showroom in Roosendaal.

Bevestigingsmaterialen

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Universele J-Beugel 30cm set (2 stuks)
  € 7,26 € 6,00
  Toevoegen aan vergelijken
 2. Universele J-Beugel 40cm set (2 stuks)
  € 8,47 € 7,00
  Toevoegen aan vergelijken
 3. Universele J-Beugel 50cm set (2 stuks)
  € 9,68 € 8,00
  Toevoegen aan vergelijken
 4. Universele J-Beugel 60cm set (2 stuks)
  € 10,89 € 9,00
  Toevoegen aan vergelijken
 5. Universele J-Beugel 90cm set (2 stuks)
  € 12,10 € 10,00
  Toevoegen aan vergelijken
 6. Standconsoles Type 22/33 - Vasco Flatline / BSXL / Radson / Brugman / Voetjes
  € 54,45 € 45,00
  Toevoegen aan vergelijken
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Bevestigingsmaterialen

Radiator bevestigingsmateriaal

Radiator bevestigingsmateriaal heeft u nodig bij het bevestigen van uw radiator aan wand of muur. Afhankelijk van het soort radiator bepaald u de juiste radiator bevestiging. Een paneelradiator wordt op een andere manier bevestigd dan een designradiator. Het verschil zit ‘m veelal in het formaat van uw radiator. Bij RadiatorKopen.nl vindt u altijd het juiste bevestigingsmateriaal voor uw radiator. Wij beschikken over een grote voorraad eersteklas materialen. Op al ons radiator materiaal krijgt u 10 jaar garantie. Mocht u hulp nodig hebben bij het kiezen van de juiste radiator bevestigingsset, wij staan klaar om u te begeleiden bij uw bestelling. Onze gratis aansluithulp is bereikbaar via telefoon of chat.

Uw radiator zelf bevestigen met de juiste radiator bevestigingsset

Heeft u besloten om uw radiator zelf te bevestigen? Het is allemaal goed te doen wanneer u de juiste materialen bij de hand hebt en weet waar u op moet letten. Heeft u bijvoorbeeld een onderblok, recht voetventiel of haaks voetventiel nodig? Is uw radiator geschikt voor een haakse of rechte kraan? Onze experts voorzien u graag van advies toegespitst op uw woon- of kantoorsituatie. Zo weet u zeker dat u het juiste radiator bevestigingsmateriaal aanschaft voor uw radiator.

Stappenplan radiator ophangen

Via de volgende stappen hang je gemakkelijk zelf de radiator op met het juiste bevestigingsmateriaal.

 • Stap 1: Zorg dat u het juiste radiator bevestigingsmateriaal in huis heeft, u kunt dan beginnen. Zorg voor een overzichtelijke werkplek, zodat u in een oogopslag alles wat u nodig hebt kunt vinden tijdens de installatie. Een goed begin is het halve werk.
 • Stap 2: Bepaal de plek van de radiator. De juiste plek is bepalend voor uw comfort en heeft een positief effect op uw energierekening. Vaak is de beste plek om uw radiator te bevestigen tegen een buitenmuur en onder een raam. Hierdoor geniet u de beste warmtespreiding in de ruimte. Ook dient u rekening te houden met de afstand die u vrij laat tussen de muur en de radiator. De meest ideale afstand is 3 tot 5 cm. Plaats uw radiator minimaal 10 cm boven uw vloer en laat aan de bovenkant minimaal 10 cm vrij. De lucht moet voldoende kunnen circuleren.
 • Stap 3: Plaats uw radiatorbeugels waterpas tegen de muur.
 • Stap 4: Door de diameter van het gat in de muur waar u de radiatorpijp op aansluit groter te maken kunt u voorkomen dat de radiator gaat ‘tikken’. Zo is er voldoende ruimte als de verwarmingspijp gaat uitzetten. Radiator bevestigingsmateriaal schaft u aan bij RadiatorKopen.nl Het juiste radiator bevestigingsmateriaal koopt u gemakkelijk bij RadiatorKopen.nl. In ons assortiment radiator bevestiging hebben wij diverse aansluitpakketten. Wel zo makkelijk. U weet zeker dat al het materiaal op elkaar afgestemd is. Weet u niet welk pakket u nodig heeft of heeft u nog andere vragen over de installatie van een radiator? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder. Uw bestelling wordt gratis geleverd in heel Nederland en België op het moment dat het u uitkomt. Zakelijke klanten krijgen 5 % korting op alle producten bij radiator.nl.

De experts van RadiatorKopen.nl helpen u graag bij het aanschaffen van het juiste radiator

bevestigingsmateriaal. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer 085 – 130 1650. Stuurt u liever een mail? Dat kan naar info@radiatorkopen.nl. U kunt daarnaast ook kiezen voor chatcontact. U krijgt dan supersnel bericht via onze chatservice. Wist u dat u bijna alle producten die wij online aanbieden ook te bezichtigen zijn in onze uitgebreide showroom in Breda? Onze showroom is geopend van dinsdag t/m zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur. Op donderdag kunt u langskomen tot 21.00 uur. Onze professionele medewerkers staan ook daar geheel tot uw beschikking.