Mat Gouden Handdoekradiatoren

Aanbieding voor radiatoren bannerAanbieding voor radiatoren banner

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Handdoekradiator MAT GOUD

Een mooie handdoekradiator in het MAT GOUD? JA! Sinds kort is ook deze kleur populair in de trendy badkamers en Radiatorkopen.nl heeft als radiatorspecialist deze interessante en zeer gevraagde kleur direct toegevoegd in haar mooie en uitgebreide selectie aan radiatoren. Met een handdoekradiator in het MAT GOUD creëert u een fijne sfeer in uw badkamer en kunt u dit compleet afwerken met GOUDEN douches, kranen en wandclosetten. Ook hebben wij dit op het gebied van sanitair direct op voorraad tegen de beste prijzen! Daar bovenop levert deze handdoekradiator in het MAT GOUD u altijd lekkere warme handdoeken.

Het juiste vermogen kiezen voor uw handdoekradiator in het MAT GOUD

Het is essentieel dat uw handdoekradiator in het MAT GOUD het juist vermogen (watt) afgeeft. U wilt immers van een goed verwarmde badkamer gebruik maken. Om het vereiste vermogen voor uw badkamer radiator te berekenen, heeft u de maten van uw badkamer nodig. De lengte, de breedte en de hoogte. Deze waardes vult u in bij onze wattage calculator en daaruit volgt dan het vermogen voor uw radiator in de badkamer.

Het aansluiten van een handdoekradiator in het MAT GOUD

Bij de aansluiting van uw handdoekradiator in het MAT GOUD is het belangrijk te weten waar u de radiator in de badkamer gaat plaatsen en waar uw waterleidingen zitten. Radiatorkopen.nl verkoopt namelijk radiatoren met twee soorten aansluitingen. Elke verticale handdoekradiator MAT GOUD heeft een middenonderaansluiting en een zij-onderaansluiting (1x links en 1x rechts half duims). Deze MAT GOUDEN DESIGNRADIATOR kan dus naar wens geïnstalleerd worden en is het meest universele model in zijn klasse.

Ook kunt u deze MAT GOUDEN HANDDOEKDROGER via de bovenkant aansluiten. LET OP! Dan dient u wel een stijgbuis te gebruiken vooraf. De MAT GOUDEN HANDDOEKREK heeft namelijk ook aan de bovenkant twee aansluitpunten (1x links 1/2 en 1x rechts 1/2)

Waterleidingen die vanaf de zijkant komen, of vanuit de vloer aan de zijkant van uw radiator kunt u het beste aansluiten op een radiator met een zijonderaansluiting. Net als waterleidingen vanaf het plafond. Waterleidingen vanuit de vloer aan de onderkant en vanuit de muur kunt u het beste aansluiten op een radiator met een middenonderaansluiting. Het is belangrijk er hierbij rekening mee te houden dat de aan- en afvoerleidingen 5 cm van elkaar gescheiden moeten zijn. Voor elke situatie vindt u bij ons de juiste aansluitsets Weet u niet zeker welke u nodig heeft? Neem dan contact op met onze experts voor advies.

Handdoekradiator in het MAT GOUD? Radiatorkopen.nl staat voor u klaar

Radiatorkopen.nl helpt u, zoals onze naam al zegt, graag de beste en meest geschikte radiator te kopen. Bij ons kunt u dan ook altijd terecht voor adviezen of prangende vragen. Wij willen immers dat u tevreden bent. Neem daarom contact met ons op via het telefoonnummer 085-130 1650, of stuur ons een chatbericht. Bij ons staat u altijd vooraan!