Mat zwarte Handdoekradiatoren

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een zwarte handdoekradiator om van te houden

Een handdoekradiator die perfect bij het interieur van uw badkamer past. Het tijdperk van de grote witte radiatoren lijkt ten einde te komen met het groeiende aanbod in design radiatoren. Wilt u ook graag iets nieuws? Dan hebben wij een prachtig assortiment voor u. Wat dacht u van een zwarte handdoekradiator? Tegenwoordig komt dit steeds vaker terug als een ware eye-catcher in design badkamers.

Waar we vroeger aan de gang gingen met radiatorverf, kunnen we de zwarte handdoekradiator nu in meerdere maten krijgen. Voor u de radiator laat plaatsen is belangrijk de beschikbare ruimte secuur op te meten. Wanneer u eenmaal aan het boren gaat is dit niet gemakkelijk te herstellen, vooral niet bij badkamertegels. Kies ook een gunstige plek waar de warmte gemakkelijk de gehele ruimte kan bereiken. Kies voor een open plek of een plek bij het raam. Bij het raam komt de meeste kou naar binnen en dit kunt u met de handdoekradiator beperken. Want wat is er fijner dan onder de douche vandaan stappen en een warme handdoek te kunnen pakken? Dat noemen wij luxe!

Handdoekradiator zwart: de ultieme radiator onder de loodgieters

Veel mensen gaan hun badkamer verbouwen en willen graag alles zelf doen. Hier is natuurlijk niets mis mee en goed mogelijk met deze zwarte handdoekradiator. De handdoekradiator zwart heeft meerdere aansluitmogelijkheden, wat het de ultieme radiator maakt, vooral onder de loodgieters. Met de juiste benodigdheden om de zwarte handdoekradiator op te hangen heeft u dit mooie element in een handomdraai aan uw design badkamer toegevoegd. Bepaal wat de beste aansluitmogelijkheid voor uw badkamer is en u of de loodgieter kan aan de slag. Het is een dagelijks klusje voor een loodgieter en daarom wellicht een verstandige keuze om er toch voor te kiezen om het uit te besteden.

De mat zwarte handdoekradiator heeft geen glans nodig

Waar u op een witte handdoekradiator of glimmend zwarte handdoekradiator al snel vuil of weerspiegeling ziet, is dat bij de mat zwarte handdoekradiator niet zo. Daarbij zijn we natuurlijk geen fan van elke dag zichtbare waterdruppels wegpoetsen. De grote schoonmaak van de badkamer blijft niet een van de meest favoriete huishoudelijke taken. Met deze mat zwarte handdoekradiator wordt het al minder erg, want hij is gemakkelijk schoon te maken.

Doordat een badkamer een erg vochtige ruimte is ontkomt u niet aan de waterresten op de handdoekradiator. Er zijn tal aan schoonmaakmiddelen voor uw badkamer, waarbij de een agressiever is dan de ander. Probeer het schoonmaakmiddel altijd even uit op een klein stukje om te voorkomen dat het uw volledige mat zwarte handdoekradiator aantast. Wij geven u graag advies over het best mogelijke onderhoud.

Badkamer radiator zwart, meer dan een radiator

Het zou bijna zonde zijn om een handdoek over de badkamer radiator heen te hangen. Met een mooie design badkamer houden we het graag schoon en opgeruimd, elke dag weer. Bij het zoeken naar een badkamer radiator zwart zou u wellicht niet denken deze voor een goede prijs te vinden. Niets is minder waar, want wij vinden dat iedere badkamer zo’n mooie radiator verdient!

Designradiator badkamer zwart: het pimpen kan beginnen

Veel mensen zijn hun badkamer na een tijdje zat en willen iets anders. Waar de een voor grote aanpassingen kiest, kiest de ander voor kleinere, maar toch zichtbare aanpassingen. Wanneer u enkel de witte designradiator vervangt voor de zwarte designradiator kan dit al veel verschil maken. In een handomdraai een totaal ander effect, zonder met de radiatorverf aan de gang te moeten. Met wat extra zwarte accessoires, zoals een zeeppompje, handdoeken of badkamermat geeft u uw badkamer een geheel andere look.

Een zwarte handdoekradiator bestelt u bij RadiatorKopen.nl

Een nieuwe look in de badkamer? Met een zwarte designradiator voor uw badkamer zit u helemaal goed. Bestellen doet u eenvoudig via onze webshop of kom langs in de showroom. Wij leveren gratis door heel Nederland en België waarbij we contact opnemen met u voor een leverafspraak.

Heeft u nog vragen over het aansluiten van de handdoekradiator of heeft u nog advies nog welk type het beste bij uw situatie past? Neem gerust contact op met onze specialisten. Zij helpen u graag verder met al uw vragen over onze zwarte handdoekradiatoren. Bellen kan naar 085 – 130 1650 of mail naar [email protected].