Gestreepte Verticale Radiatoren

Aanbieding voor radiatoren bannerAanbieding voor radiatoren banner

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gestreepte verticale radiator

Verticale radiatoren in de woonkamer met een gestreepte voorzijde? Dat is een prachtige keuze voor uw interieur. Verticale design radiatoren bieden namelijk een origineel antwoord op de vraag naar warmte gedurende de koudere maanden van het jaar. De radiatoren zijn daarnaast handiger te plaatsen, omdat ze weinig horizontale ruimte innemen. Een kleine muur is vaak al voldoende en dus functioneren deze radiatoren dan ook zeer goed als badkamer radiator.

De voordelen van een gestreepte verticale radiator

Wilt u uw interieur een upgrade geven? Dan is de aanschaf van een gestreepte verticale radiator een zeer goede keus! In tegenstelling tot reguliere radiatoren wordt de vlakke plaat radiator dicht tegen de muur aan gepositioneerd, zodat er niet onnodig ruimte wordt ingenomen. De ideale combinatie van design en functionaliteit! Niet alleen is het een lust voor het oog door het strakke design van de gestreepte verticale radiator, u zult erachter komen dat u hiermee ook een hoop ruimte bespaart. Omdat de radiator verticaal geplaatst wordt maakt u op een slimme manier gebruik van de ruimte in uw woning. 

Gestreepte design radiator horizontaal: gebruik onze zoekmodule

Uiteraard wilt u er zeker van zijn dat u de beste keuze maakt uit ons aanbod gestreepte design radiatoren. Hiervoor hebben wij in het menu een zoekmodule ontwikkeld die u helpt met het maken van een selectie radiatoren die voldoen aan uw wensen. 

Maak op voorhand een persoonlijke selectie van gestreepte design radiatoren door uw wensen simpelweg aan te geven in onze handige zoekmodule. Geef uw voorkeuren wat betreft de hoogte en breedte van de gestreepte design radiator aan en vul vervolgens in welk type aansluiting past bij de aansluiting op uw leidingen. Daarnaast kunt u ook het gewenste wattage invullen. Er verschijnt vervolgens een persoonlijke selectie op uw beeldscherm met enkel gestreepte design radiatoren die passen bij uw woning! 

Vindt u het ondanks deze zoekmodule lastig om een weloverwogen keuze te maken uit het aanbod gestreepte design radiatoren? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of kom langs in de showroom!

Verticale design radiatoren – Zo kiest u de juiste

Het vermogen dat de radiator dient te hebben kunt u berekenen met onze wattage calculator en is uiteraard afhankelijk van de grootte van de desbetreffende kamer. De uitslag hiervan kan bijvoorbeeld zijn dat u een verticale radiator met 2000 watt vermogen nodig heeft. Verticale radiatoren komen daarbij in 1 type (type 20) en hebben daardoor 2 panelen. Daarentegen bestaat de volledige behuizing van de radiatoren uit één geheel, dat wil zeggen dat de voorkant, zijkanten en achterkant in elkaar overlopen. 

De verticale radiatoren bestaan dus als het ware uit een open vierkant met enkel aan de boven en onderzijde een opening. Die zijn bedoeld om de leidingen doorheen te laten lopen. Gezien de lengte van de gestreepte verticale radiator is het onmogelijk om via de boven- of onderkant in de radiator te kijken. Bovendien zijn de panelen zijn ingebouwd in de radiatorconstructie, waardoor het een mooi geheel vormt.

De aansluiting van uw verticale, gestreepte radiatoren

Verticale radiatoren worden altijd aangesloten met een middenonderaansluiting. Welke aansluitset u daarvoor nodig heeft hangt af van waar de waterleiding vandaan komt. Als uw waterleiding uit de muur komt heeft u een haakse aansluitset nodig. Een waterleiding uit de vloer, of vanaf het plafond, sluit u aan met een rechte aansluitset. Waterleidingen die vanaf het plafond komen dient u achter de verticale radiatoren door te trekken. Hier is genoeg ruimte voor aanwezig. U zult daarbij ook twee bochten aan de leiding moeten toevoegen, zodat deze vanuit dezelfde hoek omhoogkomt als een leiding uit de vloer.

Ga voor RadiatorKopen.nl voor uw verticale, gestreepte radiator!

RadiatorKopen.nl biedt u zeer lage prijzen voor de verticale gestreepte radiatoren en dat met 10 jaar fabrieksgarantie. Na de aanschaf leveren wij de radiator ook nog eens gratis af op de gewenste locatie. Kijkt u daarom eens rond in onze selectie aan radiatoren en schroomt u zich niet een vraag stellen via onze telefonische helpdesk op 085-130 1650, of door een chatbericht te versturen. Wij komen graag met u in contact en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Kies er nu voor uw design radiator te kopen bij RadiatorKopen.nl. Onze verticale radiatoren zijn een genot voor het oog en een aanwinst voor uw huis!