Ontvang nu 10% afhaalkorting op alle radiatoren! Bestel via de website of kom direct langs in onze showroom in Roosendaal.

Gestreepte Verticale Radiatoren

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. 400x2000 T20 - 1949 watt | Verticale Radiator Gegroefd
  € 438,32 € 362,25
  Toevoegen aan vergelijken
 2. 500x2000 T20 - 2512 watt | Verticale Radiator Gegroefd
  € 507,90 € 419,75
  Toevoegen aan vergelijken
 3. 600x2000 T20 - 2917 watt | Verticale Radiator Gegroefd
  € 542,69 € 448,50
  Toevoegen aan vergelijken
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Gestreepte Verticale Radiatoren

Verticale radiatoren

Verticale radiatoren in de woonkamer met een gestreepte voorzijde? Dat is een prachtige keuze voor uw interieur. Verticale design radiatoren bieden namelijk een origineel antwoord op de vraag naar warmte gedurende de koudere maanden van het jaar. De radiatoren zijn daarnaast handiger te plaatsen, omdat ze weinig horizontale ruimte innemen. Een kleine muur is vaak al voldoende en dus functioneren deze radiatoren dan ook zeer goed als badkamer radiator.

 

Verticale radiatoren – Zo kiest u de juiste

Het vermogen dat de radiator dient te hebben kunt u berekenen met onze wattage calculator en is uiteraard afhankelijk van de grootte van de desbetreffende kamer. De uitslag hiervan kan bijvoorbeeld zijn dat u een verticale radiator met 2000 watt vermogen nodig heeft. Verticale radiatoren komen daarbij in 1 type (type 20) en hebben daardoor 2 panelen.[MS1] [M2]  Deze panelen zijn ingebouwd in de radiatorconstructie, waardoor het een mooi geheel vormt.

 

De aansluiting van uw verticale, gestreepte radiatoren

 Verticale radiatoren worden altijd aangesloten met een middenonderaansluiting. Welke aansluitset u daarvoor nodig heeft hangt af van waar de waterleiding vandaan komt. Als uw waterleiding uit de muur komt heeft u een haakse aansluitset nodig. Een waterleiding uit de vloer, of vanaf het plafond, sluit u aan met een rechte aansluitset. Waterleidingen die vanaf het plafond komen dient u achter de verticale radiatoren door te trekken. Hier is genoeg ruimte voor aanwezig. U zult daarbij ook twee bochten aan de leiding moeten toevoegen, zodat deze vanuit dezelfde hoek omhoogkomt als een leiding uit de vloer.

 

Ga voor Radiatorkopen.nl

Radiatorkopen.nl biedt u zeer lage prijzen voor de verticale gestreepte radiatoren en dat met 10 jaar fabrieksgarantie. Na de aanschaf leveren wij de radiator ook nog eens gratis af op de gewenste locatie. Kijkt u daarom eens rond in onze selectie aan radiatoren en schroomt u zich niet een vraag stellen via onze telefonische helpdesk op 085-130 1650, of door een chatbericht te versturen. Wij komen graag met u in contact en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Kies er nu voor uw design radiator te kopen bij Radiatorkopen.nl. Onze verticale radiatoren zijn een genot voor het oog en een aanwinst voor uw huis!


 [MS1]Kunt u duidelijk maken dat de voorzijde en zijkanten 1 geheel zijn. Het is een gesloten 4 kant als het ware met boven en onderzijde open voor leidingen. De boven en onderkant is onmogelijk om te zien.

 [M2]Gedaan.