Chrome Handdoekradiatoren

Aanbieding voor radiatoren bannerAanbieding voor radiatoren banner

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Handdoekradiator van chroom

Handdoekradiator in het chroom uitgevoerd? Dan zit u helemaal goed bij RadiatorKopen.nl. Kies nu een verchroomde badkamer radiator bij ons en geef uw badkamer een geweldige uitstraling. Met deze design radiatoren blijven uw handdoeken en badkamer heerlijk warm, zodat u het altijd comfortabel heeft en ze zien er ook nog eens zeer modieus uit!

Welk vermogen heeft uw handdoekradiator van chroom nodig

Het vermogen (watt) bepalen van uw handdoekradiator van chroom is snel te doen. Met onze wattage calculator is het u namelijk zo eenvoudig mogelijk gemaakt. U hoeft alleen de maten van uw badkamer te weten (lengte x breedte x hoogte) en of uw woning is geïsoleerd. Onze calculator berekent dan exact hoeveel vermogen u nodig heeft, zodat het voor u makkelijk is de juiste radiator te kopen.

De voordelen van een chrome handdoekradiator

Wilt u het interieur van uw badkamer een upgrade geven? Dan is de aanschaf van een chrome handdoekradiator een zeer goede keus! Niet alleen is het een lust voor het oog door het strakke design van de chrome handdoekradiator, u zult erachter komen dat u uzelf hiermee een ongelofelijk plezier doet. Iedere ochtend warme handdoeken na het douchen, hoe lekker en luxe is dat! Omdat de chrome handdoekradiator verticaal geplaatst wordt maakt u ook nog eens op een slimme manier gebruik van de ruimte in uw badkamer. In tegenstelling tot reguliere radiatoren wordt de chrome handdoekradiator dichter tegen de muur aan gepositioneerd, zodat er niet onnodig ruimte wordt ingenomen. De ideale combinatie van design en functionaliteit!

Handdoekradiator chroom: maak de beste keuze

Uiteraard wilt u er zeker van zijn dat u de beste keuze maakt uit ons aanbod chrome handdoekradiatoren. Hiervoor hebben wij in het menu een zoekmodule ontwikkeld die u helpt met het maken van een selectie radiatoren die voldoet aan uw wensen. Zo heeft u hierbij niet alleen de keuze uit de hoogte en breedte van de badkamer radiator: ook het type aansluiting en wattage kunt u zelf invullen. 

Hierdoor maakt u op voorhand een persoonlijke selectie uit ons aanbod chrome badkamer radiatoren en bent u er zeker van dat het een model is dat past bij de wensen en mogelijkheden van uw badkamer! Vindt u het ondanks deze zoekmodule lastig om een weloverwogen keuze te maken uit het aanbod badkamer radiatoren van chroom? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of kom langs in de showroom!

Aansluiten van een handdoekradiator van chroom

U kunt bij ons een handdoekradiator van chroom met middenaansluiting, of met zijaansluiting kopen. Beiden zitten aan de onderkant van de radiator. Een middenonderaansluiting is perfect als uw waterleidingen vanuit de vloer precies onder de radiator naar boven komen. De leidingen moeten dan hierbij 5 cm uit elkaar staan. Als uw waterleidingen vanaf de zijkant van de designradiator komen, dan kunt u het beste een radiator kopen met zijonderaansluiting. Dit is het geval wanneer uw waterleidingen vanuit de vloer aan de zijkant, direct vanuit de zijkant, of vanaf het plafond komen. Voor alle gevallen hebben wij de juiste aansluitsets klaarliggen. Wij helpen u graag de correcte set te kiezen.

Advies bij aankoop badkamer radiator chroom

Het is natuurlijk belangrijk dat u een goede keuze maakt uit ons aanbod chrome handdoekradiatoren die verticaal bevestigd worden. Komt u er zelf niet uit of heeft u een selectie gemaakt met behulp van het keuzemenu? De adviseurs van RadiatorKopen.nl helpen u graag bij het maken van de juiste keuze! Hiervoor kunt u ons telefonisch of via de mail bereiken, maar nog leuker is om langs te komen bij onze showroom in Roosendaal. Daar kunt u het volledige aanbod van RadiatorKopen.nl met eigen ogen bekijken en op basis daarvan een weloverwogen keuze maken. 

Badkamer radiator van chroom? Bij RadiatorKopen.nl zit u goed

Bij RadiatorKopen.nl leveren wij u steevast de laagste prijzen, omdat wij zelf de import doen. We geven u daarnaast altijd 10 jaar fabrieksgarantie en de handdoekradiator van chroom brengen we natuurlijk gratis bij u langs. Thuis of op een andere locatie. Bestel daarom bij RadiatorKopen.nl. Heeft u nog vragen voor onze experts? U kunt ze stellen via onze chatservice of door te bellen naar 085-130 1650.