Radiator Covers

Aanbieding voor radiatoren bannerAanbieding voor radiatoren banner

Producten 1-24 van 54

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 54

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Radiator covers van RadiatorKopen.nl

U bent op zoek naar een mooie afwerking van uw radiator. Radiatoren kunnen storend zijn in een ruimte die met zorg en liefde is ingericht. Deze warmtebrengers zijn noodzakelijk maar vaak niet het mooiste detail in uw huis of bedrijfsruimte. Behalve dit gegeven zijn radiatoren vaak lastig schoon te maken en kunnen er makkelijk stofnesten ontstaan in de metalen elementen. Met een radiator cover van RadiatorKopen.nl krijgt uw verwarming op een heel eenvoudige manier een stijlvolle en moderne uitstraling. Een radiator cover is een goedkope manier om elke ruimte meer allure te geven. Of het nu gaat om de woon-, bad-, slaapkamer, toilet of uw kantoor of bedrijfspand. U zult verbaasd zijn over het effect wat u met deze relatief kleine en simpele verandering in uw huis of bedrijf kunt bereiken.

Soorten en maten radiator covers

Wij leveren radiator covers in grote verscheidenheid aan afmetingen. U kunt kiezen uit meer dan 50 verschillende formaten. Hierdoor kunnen wij voor elke soort radiator een juiste verwarming cover bieden. Onze radiator covers zijn te verkrijgen in twee verschillende modellen. U kunt kiezen uit een radiator cover met een gladde afwerking of een horizontaal gegroefde cover. Bij de keuze is smaak bepalend. Beide radiator covers zijn passend in alle soorten interieurstijlen.

Radiator covers bestellen

Een radiator kap is een metalen beschermplaat die over uw verwarming heen wordt geplaatst. De cover zorgt voor een optimale warmtegeleiding waardoor er geen kostbare energie verloren gaat. Zo gaat u te werk:

  1. Meet de radiator goed op, lengte en breedte
  2. Kies een radiator cover die net iets groter is dan dit formaat in breedte en hoogte. De radiator is straks niet zichtbaar dus u gaat dit niet zien
  3. Bestel de juiste maat of neem bij twijfel contact op met een van onze deskundige medewerkers van RadiatorKopen.nl
  4. Radiator covers plaatsen

Een radiator cover van RadiatorKopen.nl is zeer gemakkelijk te monteren. U kunt dit heel goed zelf doen. Er is geen hak en/of breekwerk nodig. De radiator cover wordt door middel van magneten vastgezet op de betreffende radiator. Een duidelijk beeld van de montage krijgt u in dit YouTube filmpje. Hier kunt u precies zien hoe u te werk kunt gaan.

Aansluithulp monteren radiatorombouw

Wanneer u ervoor kiest een ombouw voor uw radiator te kopen zit u goed bij RadiatorKopen.nl. Bij vragen tijdens de bestelling of montage helpen wij u namelijk graag verder via onze gratis aansluithulp. U kunt ons te allen tijde bereiken via 085-130 1650. Ook is het mogelijk om rechtstreeks een chatbericht te versturen via de chatfunctie, zie oranje button op de website. Onze vakkundige medewerkers helpen u dan per direct.

RadiatorKopen.nl, uw deskundige en servicegerichte leverancier

Ook voor andere vragen of hulp bij het kiezen van radiatoren en/of materialen voor uw verwarming zijn wij via deze manier te bereiken. Mailen kan natuurlijk ook. Indien u kiest voor deze optie vul dan het contactformulier in op onze website. Onze professionele medewerkers reageren snel en accuraat. Bij RadiatorKopen.nl kunt behalve een vakkundige service rekenen op lage prijzen en een gratis levering in Nederland en België. Daarnaast krijgt u als zakelijke klant een korting van 5%. U kunt altijd aangeven op welke dag u de materialen in huis wilt hebben, wij leveren namelijk wanneer het u uitkomt. Wilt u onze producten graag eerst komen bekijken? Onze grote showroom in Roosendaal is dinsdag t/m zaterdag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Wij zien u graag eens langskomen.